Restaurang Hjorten & Gösen


Oavsett om du ska äta din måltid på hemmakontoret, på det fysiska kontoret eller bara är vill undvika matlagning och disk, så kan vi erbjuda lösningar för dig. Alla våra måltider kan erbjudas som take away och kan erbjudas varma eller kalla.
    


Utkörning kan erbjudas inom Flens Kommun efter förbeställning. Hotel Malmköping reserverar sig för att en tilläggsavgift kan tillkomma om man beställer färre än 15 take away rätter.Best Breakfast to go


Best Breakfast to go – Hotel Malmköpings Take Away Frukost


Är ni sugna på färskt hembakt bröd tillsammans med goda pålägg, smoothie, och youghurt med hotellkänsla, men har svårt att få till tiden för att ordna detta hemma?


Vi erbjuder take away-frukost efter beställning, och varför inte beställa smörgåsen till utflykten? Finns det något bättre och godare än en härlig smörgås efter en heldag utomhus i kylan med skidåkning eller skridskor?


Affärslunch Take Away


Vardagar mellan klockan 11.30-13.30 erbjuder vi vår affärslunch på plats men även möjlighet för Take Away. I Er Take Away har ni möjlighet att välja varmrätt från veckans meny med affärslunch. Sallad, bröd bakat i eget bageri och smör ingår.
Take Away Middag


Självfallet erbjuds även våra kvälls- och helgarrangemang för Take Away. Oavsett om det är påsklunch, Valborgsmiddag eller från vår á la carte så finns möjligheten att avnjuta våra kockars matlagning hemma i soffan eller vid köksbordet. Läs mer om våra menyer och arrangemang här på hemsidan.