Restaurang Hjorten & Gösen

Veckans Lunchmeny



Måndag - Fredag 11.30-13.30




Affärslunch vecka 49


Veckans vegetariska 

Röd linsgryta som serveras tillsammans med ris, rostad broccoli och en sval citronyoghurt


Veckans Fisk

Ugnsbakad sej med potatisstomp, rödbertor, kapris och brynt smör 


Veckans Kött 

Wallenbergare på Nötkött från KRAV-märkta Sofielunds Gård, tillsammans med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör 




Pris 165:-/person
Take Away 135:-/person 





Affärslunch vecka 50


Veckans vegetariska 

Ädelostpasta
med bakad spetskål och riven parmesan 
 
Veckans fisk

Saffransfiskgryta med aioli, rotfrukter, räkor, dill, citron och krutonger 

Veckans kött 
Rödvinsbrässerat nötkött från Sofielunds Gård 
Serveras med potatisstomp, picklad rödlök och smetana