Sommar meny 2022
Förrätt
-Grillad grönsparris med brynt smörcrème, torkad äggula, saltrostade mandlar, krasse och Almnäs tegelost
115:-
-Rökt dovhjortstartar med pickalad rabarber, rotfruktschips och örtsallad
90:-
Varmrätt
-Moule frites (vinkokta musslor med vitlök och schalottenlök serverat med pommes frites och aioli)
185:-
-Pannstekt gösfilé med lättkokta primörer och färskpotatis samt confiterad citron, dill, forellrom och brynt smör
315:-
-Varmrökt lax med potatis och primörsallad samt picklad rödlök och riven pepparrot
195:-
-Tjälknöl på Sofielunds KRAV nötkött med potatis och primörsallad, friterad lök och pressgurka 165:-
-Pepparstekt ryggbiff serveras med bakad tomat -och löksallad, mildkokt vitlökscrème, rödvinssås och Sveciapotatis
295:-
-Pulled beefburger med hotellets burgarbröd, vinägerfläsk, coleslaw och pickladrödlök samt dirtyfries med tryffelmajonnäs
175:-
Dinkelotto gjord på dinkel från Warbro Kvarn med bönor, lagradost, rostade frön och tryffel
165:-
-Pasta Bolognese på Sofielunds KRAV nötkött
Hel 125:- Halv 65:-
Dessert
-Chokladpannacotta med citroncremeux, bär och crumbles
95:-
-Rabarber -och jordgubbskompott med vaniljkaka och vaniljglass