Restaurang Hjorten & Gösen

Lunchmeny vecka 5


Måndag-fredag 11.30-13.30


 

 

Lunch vecka 5

 
Måndag-fredag 11.30-13.30


Förrätt:

Salladsbuffé med dagens soppa 

Varmrätter:
Vegetarisk ”Rot Rydberg” med senapskräm, rödvinssås, stekt potatis och picklad rödlök

***

Rödbetssallad med chèvre, nötter och dijonnaise 

***

Fiskgryta med kokt potatis och aioli

***

Citronrimmad torsk med blomkålskräm, äppelsallad, blåmussla samt proseccosås

***

Ceasarsallad 

***

Biff á la Lindström med rostad potatis, rödvinssky med smak av lingon och haricots verts

***

 

 

 

I Er affärslunch ingår sallad, hembakt bröd, bordsvatten, förrätt, varmrätt, kaffe och kaka

165:-

 Vi erbjuder även take away

Som inkluderar varmrätt, sallad och bröd

135:-