Vecka 47
Veckans Vegetariska
Risotto
Serveras med ostronskivling & rostad pak choi från Herrökna
Veckans fisk
Kolja
Ångad, kommer med örtig vitvinssås, citron & smörslungad potatis
Veckans Kött
Fläskschnitzel
Serveras med rödvinssås, ansjovissmör, friterad kapris & knaprig potatis
Kökets utvalda varmrätt
Burgaren av KRAV-märkt nötkött från vår gård
serveras på rostat briochebröd, Änglunda från jürss, krispig sallad & rödlök. Kommer såklart med krispiga pommes och dipp.
235:-/person
Affärslunch på hotellets restaurang
Hjorten & Gösen
I priset 165:-/person ingår:
Veckans vegetariska, fisk eller kött
Salladsbuffé
Hembakt bröd
Dagens förrätt
Bordsvatten
Kaffe
Kaka
Lunch för Take Away
Pris 135:-/portion
Varmrätt
Sallad

