Vecka 46
Veckans Vegetariska
Wilmas ädelostpasta
Serveras med bakad röd morot, brysselkål & svartkål
Veckans fisk
Panerad spätta
MSC märkt spätta som kommer med tartarsås, citron och smörslungad potatis
Veckans Kött
Raggmunk
Serveras på klassiskt vis med rimmat fläsk & rårörda lingon
Kökets utvalda varmrätt
Burgaren av KRAV-märkt nötkött från vår gård
serveras på rostat briochebröd, Änglunda från jürss, krispig sallad & rödlök. Kommer såklart med krispiga pommes och dipp.
Affärslunch på hotellets restaurang
Hjorten & Gösen
I priset 165:-/person ingår:
Veckans vegetariska, fisk eller kött
Salladsbuffé
Hembakt bröd
Dagens förrätt
Bordsvatten
Kaffe
Kaka
Lunch för Take Away
Pris 135:-/portion
Varmrätt
Sallad
Vecka 47
Veckans Vegetariska
Risotto
Serveras med ostronskivling & rostad pak choi
Veckans Fisk
Havsaborre
Smörstekt, kommer med örtig vitvinssås, citron och smörslungad potatis
Veckans Kött
Fläskschnitzel
Serveras med rödvinssås, ansjovissmör, friterad kapris & knaprig potatis

