Veckans Lunchmeny
Vecka 18 är öppettiderna;
måndag-onsdag 11-14
torsdag stängt
fredag 11-15
lördag 12-15
Vecka 18
Veckans Vegetariska
Viktors goda Västerbottenpaj, kommer med en tomat-och persiljesallad
Veckans Fisk
Fiskgryta med lax, torsk & räkor som serveras i en härlig tomat-och grönsaksgryta. Toppas med aioli och dill
Veckans Kött
Klassisk raggmunk med knaprigt fläsk och rårörda lingon
Kökets Utvalda Varmrätt
Wilmas delikata Caesarsallad, toppas med tomat, rödlök och Big Ben från Jürss Mejeri 195:-
Denna rätt kan variera från vecka till vecka.
Salladsbuffé och övrigt som ingår i affärslunchen ingår även i Kökets utvalda varmrätt.
Affärslunch på hotellets restaurang
Hjorten & Gösen
I priset 165:-/person ingår:
Salladsbuffé
Hembakt bröd
Dagens förrätt
Bordsvatten
Kaffe
Kaka
Lunch för Take Away
Pris 135:-/portion
Varmrätt
Sallad
Vecka 19
Veckans Vegetariska
Stekt pak choi från vår lokala odlare på Herrökna Vreta, serveras med krämig risoni och chiliolja
Veckans Fisk
Ångad, rimmad torskrygg (msc) serveras med Wilmas skagen, delikatesspotatis, citron och dill
Veckans Kött
Biff á la Lindström av nöt från Sofielunds gård (krav) serveras med rövinssås och potatisstomp