Restaurang Hjorten & Gösen

Veckans Lunchmeny


Måndag - Fredag 11:00-15:00




Vecka 46




Veckans Vegetariska


Wilmas ädelostpasta

Serveras med bakad röd morot, brysselkål & svartkål

Veckans fisk


Panerad spätta

MSC märkt spätta som kommer med tartarsås, citron och smörslungad potatis


Veckans Kött


Raggmunk

Serveras på klassiskt vis med rimmat fläsk & rårörda lingon

Kökets utvalda varmrätt


Burgaren av KRAV-märkt nötkött från vår gård


serveras på rostat briochebröd, Änglunda från jürss, krispig sallad & rödlök. Kommer såklart med krispiga pommes och dipp.

235:-/person

Affärslunch på hotellets restaurang

Hjorten & Gösen


I priset 165:-/person ingår:


Veckans vegetariska, fisk eller kött

Salladsbuffé

Hembakt bröd 

Dagens förrätt

Bordsvatten

Kaffe

Kaka

Lunch för Take Away


Pris 135:-/portion

Varmrätt

Sallad 




Vecka 47


Veckans Vegetariska


Risotto

Serveras med ostronskivling & rostad pak choi

Veckans Fisk


Havsaborre

Smörstekt, kommer med örtig vitvinssås, citron och smörslungad potatis

Veckans Kött


Fläskschnitzel

Serveras med rödvinssås, ansjovissmör, friterad kapris & knaprig potatis